Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ronaldo har öppnat sitt museum - sparar en plats för 'La Decima'

Spanien

Cristiano Ronaldo öppnar ett museum - men det finaste föremålet är ännu inte på plats.

Foto: AP

Cristiano Ronaldo, och den riktige Christian Ronaldo på museet i Funchal

Cristiano Ronaldo öppnade under söndagen sitt eget museum i sin hemby Funchal, Portugal. I Ronaldo-museet ställs de priser spelaren vunnit ut tillsammans med andra karriärsrelaterade föremål.

Men enligt Ronaldo finns där plats för ännu fler troféer och specifikt en speciell, som han hoppas snart kunna visa upp.

- Jag känner mig glad, emotionell och exalterad. Jag hoppas att jag kan vinna många fler titlar och troféer. Det kommer alltid finnas plats för 'La Décima', förhoppningsvis kan jag fylla den platsen i år, säger Ronaldo och syftar på Champions League-pokalen som om Real vinner den blir tionde gången laget vinner Europacupen/Champions League.

ANNONS

Ronaldo förklarade även varför han valt att öppna ett museum om sin karriär.

- Det är en chans för alla som gillar Cristiano Ronaldo att lära känna mig bättre: mina fans och folket i Madira där jag växte upp och där jag tillbringade min barndom. Det är verkligen underbart och det ger mig stolthet.

- Alexandra Jonson

Publicerad 2013-12-16 kl 16:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto