POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
38v

Ronaldo om Valladolid: "Ska bli erkänt internationellt"

Foto: Bildbyrån.

Ronaldo blev nyligen ny president i Real Valladolid.
Nu avslöjar brasselegendaren ett av sina mål med klubben.
- Vårt stora mål är att ta Valladolid från att vara en regional klubb till en som är erkänd internationellt, säger han enligt Football-Espana.

Den brasilianske legendaren Ronaldo köpte i början av september den spanska klubben Real Valladolid och blev därmed ny president i La Liga-klubben. Han berättade då inte särskilt mycket om sina visioner med klubben, men är nu mer öppen om det. 

Han vill att Valladolid ska gå från en regional till internationell klubb.

- Jag har ett stort ansvar i min roll och jag är medveten om det. Jag behöver hantera förväntningar och förmedla ett långsiktigt mål. Det är inget som kommer att lösas över en natt. Vårt stora mål är att ta Valladolid från att vara en regional klubb till en som är erkänd internationellt och kan expandera till en stor aktör, säger han enligt Football-Espana. 

- Vi vill ha ett centralt kontor i Madrid och vill ta med folk till Valladolid för att de ska se laget, njuta av staden och testa några av världens bästa viner, fortsätter han. 

Ronaldo tillhörde aldrig som spelare Real Valladolid, men spelade i den spanska ligan för Barcelona mellan 1996-1997 och för Real Madrid mellan 2002-2007. 

Real Valladolid är efter fem omgångar nästjumbo på tre poäng i La Liga. 

Publicerad 2018-09-26 kl 12:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå