Ronaldo sänkte Atletico i derbyt

Spanien

Ronaldo hade aldrig gjort mål i ett Madridderby till idag - när han sänkte Atletico med sitt 2-1-mål.

Ronaldo är i hög form men hade en frustrerande första halvlek där han försökte och försökte utan att lyckas. I andra halvlek kom dock utdelningen och Ronaldo frälste sitt Real Madrid i det heta Madridderbyt.

Det var inte bara Ronaldo utan hela Real Madrid mot David de Gea i första halvlek. Men innan Real hann komma igång hade Diego Forlan gett Atletico Madrid ledningen. Sergio Aguero petade bollen fram till Forlan - kanske oavsiktligt - som enkelt kunde slå in bollen.

Sergio Ramos kvitterade dock kort därpå på hörna. Matchen slutade till sist 3-1 efter att Mesut Özil gjort mål i slutminuterna.

Publicerad 2011-01-14 kl 00:53