Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldo tonar ner el clasico: Det är ingen final

Just nu är måndagens el clasico hetast i fotbollsvärlden, men Cristiano Ronaldo manar till lugn
- Även om det är en viktig match för båda lagen så är det bara en match av många, säger han till klubbens hemsida.

El clasico på måndag är en stekhet drabbning där Barcelona och Real Madrid, som båda ryckt i La Liga, gör upp om att få ett litet försprång. För att inte tala om den enorma prestige som mötet innebär. Men Real Madrids stora stjärna Cristiano Ronaldo vill inte lägga allt för stor vikt vid mötet.
- Även om det är en viktig match för båda lagen så är det bara en match av många. Vi är en poäng före dem och det kommer att bli en tuff match men jag är säker på att vi kommer att få ett positivt resultat. Det inte en final, många matcher återstår, säger han.

Däremot tror han på en bra match där två olika typer av fotboll möts.
- Vi är två väldigt olika men samtidigt liknande lag. Vi är båda bra lag som slåss om titeln, men vi spelar väldigt olik fotboll. Vi försöker ta oss till motståndarnas straffområde så snabbt som möjligt. Vi har vår identitet, vi härmar inte några och vi kommer att fortsätta göra vår sak eftersom det gör oss bra resultat.

Efter veckans Champions League-möte med Ajax kritiserades José Mourinho för att ägna sig åt fusk. Han ifrågasätts också i Spanien efter att under förra helgens ligamatch ha coachat laget öppet och aktivt från läktarplats när han var avstängt. Ronaldo har dock bara positivt att säga om sin tränare.
- Det är en njutning och en ära att jobba med en suverän tränare som har vunnit allt. Jag hoppas att Mourinho kan använda all sin erfarenhet för att ta många titlar till Madrid. Må bästa lag vinna el clasico – och det bästa laget kommer att bli Madrid.

Publicerad 2010-11-26 kl 08:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons