Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldo: Vi är bäst

Psykningarna viner genom luften inför El Clasico och Cristiano Ronaldo gör sitt för att elda på när han konstaterar, ”jag skulle inte köpa någon”, från rivalerna.

I senaste omgången gick Real Madrid förbi Barcelona efter att ha legat tvåa hela hösten. Nu ”kräver” Cristiano Ronaldo respekt som serieledare och menar att tabellen tydligt visar vem som är bäst.

- Om vi spelare dåligt, ska vi inte leda. Men det (tabelläget) måste respekteras, säger han till Marca.

Efter sex veckor vid sidan av planen tros han spela i supermötet med Zlatans Barcelona och han är kaxig i snacket inför matchen.

- Det kan verka som Barca spelar bättre men statistiken säger inte det. Inget är vunnet utan att man går igenom svårigheter.

- Vi måste jobba hårt för att uppnå något. Men Real Madrid spelar brilliant fotboll ibland men resultaten är bra. Vi måste ha ödmjukhet för att förstå att vi kan förbättras.

Fint spel till trots, det är vinster som gäller för portugisen.

- Jag gillar när Real Madrid vinner – jag åker hem avspänd och jag sover bra. Det viktigaste är att vinna – om vi spelar bra dessutom, desto bättre.

Ronaldo hävdar också att han ”inte skulle köpa någon” från Barcelona till ”Los Merengues”, även om han medger att de har ”väldigt bra” spelare.

Han passar också på att skämta till det lite grann med att konstatera att han gärna skulle göra ”10 eller 20 mål” mot Barca men ”jag tror inte det är möjligt”.

Publicerad 2009-11-28 kl 10:55
Annons
Annons
Annons