Solari fick drömstart på tränarämbetet - Real tog storseger i cupen

La Liga

Julen Lopetegui fick i veckan sparken från Real Madrid.
Hans tillfälliga efterträdare är Santigo Solari. Nu har Solari gjort sin debut på tränarbänken - och han fick bästa tänkbara start mot Melila.

Julen Lopetegui ledde Real Madrid i helgens match mot Barcelona. Men efter 5-1-förlusten agerade Real Madrid. Efter den svaga säsongen så meddelade klubben att man gör sig av med Lopetegui.

I samma veva förkunnade Real Madrid att Santiago Solari skulle efterträda Lopetegui som tillfällig tränare. Bara tre dagar efter att Lopetegui sparkades fick Solari göra tränardebut för Real Madrids A-lag. Det blev en drömstart för Solari på det nya jobbet.

Real Madrid vann med 4-0 och det var fyra olika målskyttar i matchen. Karim Benzema gav laget ledningen i den 28:e minuten och innan halvtid utökade sedan Marco Asensio. Sedan dröjde länge innan nästa mål gjordes, men med tio minuter kvar satte Alvaro Odriozola dit 3-0. På övertid fastställde sedan A-lagsdebutanten Cristo Gonzalez slutresultatet 4-0.

Gonzalez var inte den enda debutanten i matchen. Solari gav också Javi Sanchez förtroende från start och det var hans första match i A-laget. Vidare fick även Vincius Junior spela 90 minuter och därmed gjorde han sin första start sedan ankomsten i somras.

Härnäst ställs Real Madrid mot Real Valladolid i ligan.