Soldado: "Koeman är en clown - saknar ödmjukhet"

La Liga

Barcelona slog ut Granada efter förlängning i cupen.
Då uppges Roberto Soldado ha rasat mot Ronald Koeman.
- Du är en clown, du saknar ödmjukhet, skrek Soldado enligt Marca.

Barcelona besegrade i veckan Granada med 5-3 på bortaplan i en högdramatisk kvartsfinal i den spanska cupen, Copa del Rey. Matchen gick till förlängning, där Barcelona visade sig vara starkast efter mål av Antoine Griezmann, Jordi Alba och Frenkie de Jong. Dessförinnan var Granada nära att vinna, då laget ledde länge under ordinarie tid fram till att Griezmann reducerade i den 88:e minuten och Alba kvitterade i den 92:a minuten.

Nu rapporterar spanska tidningen Marca att det uppstod ett ordbråk vid sidan av planen i slutet av matchen. Granadas anfallare Roberto Soldado uppges ha blivit förbannad med anledning av hur Barcelonas tränare Ronald Koeman firade under förlängningen.

- Han är en idiot, han är en idiot. Du är en clown, du saknar ödmjukhet, skrek Soldado enligt Marca.

Även under mötet var det hett mellan ledarna i båda lagen vid sidlinjen. Både Granada och Barcelona fick varsin ledare utvisad under matchen.

Publicerad 2021-02-05 kl 11:43