POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Suarez avslöjar: "Därför nobbade jag Real Madrid"

Foto: SCANPIX

Förra sommaren jagades Luis Suarez av både Barcelona och Real Madrid. Nu berättar han varför han valde bort de sistnämnda.

Efter flera fantastiska år för Liverpool, med 30 mål eller fler gjorda de två sista säsongerna, var Luis Suarez förra sommaren ett hett villebråd för de största fotbollsklubbarna.

Båda giganterna från Spanien, Barcelona och Real Madrid, var ute efter uruguayanen som tydligt deklarerat att han ville lämna England. Suarez val föll till slut på Barcelona, och nu avslöjar anfallaren varför han gick till det rödblåa laget.

- Jag pratade med dem (Real). De ville ha mig, men min dröm var här (i Barcelona). När jag hörde namnet Barcelona tvekade jag inte. Helt ärligt, jag kunde aldrig föreställa mig att Barcelona skulle komma efter mig och tvekade inte alls när de väl gjorde det, säger Suarez till El Partido de las 12.

- Man vet aldrig vad som kan hända i fotboll men lyckligtvis fastnade jag för Barca, vilket var vad jag ville. Det var uppfyllelsen av en dröm jag haft länge, fortsätter anfallaren.

Efter en med Suarez-mått seg start i Barcelona har uruguayanen nu börjat komma igång på riktigt i Spanien. På de 11 senaste matcherna har Suarez gjort 10 mål, och totalt sett står han noterad för 16 mål på 31 matcher.

Publicerad 2015-04-10 kl 12:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå