POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA
2v

The Athletic: City redo att gå all in för Messi

Foto: Bildbyrån.

Lionel Messi har en klausul i sitt kontrakt som gör att han kan lämna Barcelona gratis.
Nu uppger The Athletic att Manchester City är redo att göra allt för att värva argentinaren.

Den senaste veckan har det varit stökigt kring Barcelona. Bland annat har Samuel Umtiti ställts inför domstol, men det som det har stormast mest kring är kanske den anklagelsen som klubbens sportchef Eric Abidal kom med.

Fransmannen har anklagat spelarna för sparkningen av Ernesto Valvedre, där han hävdar att de inte gjorde allt för den dåvarande tränaren.

Abidals uttalande fick Lionel Messi att rasa. Argentinaren publicerade ett inlägg på Instagram där han bland annat skrev:

"Jag tycker att när man pratar om spelare borde man nämna namn för annars svärtar du ner alla och man föder saker som är sagda och som inte är sanna".

Messi har dessutom en klausul i sitt kontrakt som gör att det är möjligt för honom att lämna klubben gratis i sommar. Och nu kommer The Athletic med nya uppgifter. Sajten skriver att Manchester City förbereder sig för att göra allt vad de kan för att få över 32-åringen till de brittiska öarna.

Hur Citys ägare ser på chansen att få över Messi? Tidigare har de haft inställningen "omöjligt", men nu ska de känna att chansen är "väldigt osannolik". Och den där lilla procentenheten ska vara tillräcklig för att de ska påbörja sin operation av värvningen, skriver The Athletic.

City ska ha väntat på rätt tillfälle att värva Messi – och det tillfället är nu, skriver sajten.

32-åringen har fortfarande inte skrivit ett nytt avtal med Barcelona, det nuvarande kontraktet löper ut efter nästa säsong.

Publicerad 2020-02-07 kl 14:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå