TV: Barca vände och vann - Villa frälste katalanerna

Spanien

Barcelona vände 0-2 till 3-2 när laget besegrade ett tappert kämpande Sevilla. Men under matchen uppmärksammades även ett par domslut.

Sevilla ledde med 2-0 hemma över Barcelona fram till den 52:a minuten. Då vaknade gästerna till liv och genom Cesc Fabregas och David Villa vann laget med 3-2. Men matchen kom även att påverkas av en rad tveksamma domslut.

Dels när Fabregas gick omkull i en situation med Sevillas Gary Medel där både två bröstade upp sig med varandra. Fabregas föll till gräset och tog sig för huvudet medan Medel bestraffades med rött kort. Men på reprisbilderna visade det sig att Fabregas förstärkte situationen oerhört mycket.

Det var även en tydlig hands på en Barcelonaspelare innan Fabregas 2-2-mål men domaren viftade avvärjande.

För Sevilla var det Piotr Trochowski och Alvaro Negredo som tog laget upp till 2-0 innan Fabregas gjorde två mål till 2-2. Och i matchens 93:e minut avgjorde David Villa med sitt 3-2. Lionel Messi var även högst inblandad i matchen med assist både till 2-2 och 3-2. A

nnars hade storstjärnan flera heta chanser att göra egna mål men Andres Palo i Sevilla-målet stod emot argentinarens alla försök.

Nästa match för Barcelona som fortsätter att inneha förstaplatsen i La Liga är El Clasico-mötet mot Real Madrid på söndag.

Publicerad 2012-09-30 kl 00:20