TV: Barcelona vände - efter ter Stegens jätteblunder

Trots det vände Barcelona till seger med 4-2 i La Liga.

1:42

Avbryt
Försök igen

Barcelona tog under måndagen emot Valencia på hemmaplan i La Liga, och fick i den 22:a minuten fira, då Fermin Lopez ordnade 1-0.

Därefter tog Barcelona-keepern Marc-Andre ter Stegen över showen, och stod för en jättetavla. Ter Stegen försökte chippa bollen över Hugo Duro, som kom framrusande, vilket misslyckades, och i stället kom Duro fri och rullade in 1-1 i öppet mål.

- Vad gör ter Stegen? Det är ett sensationellt misstag. Det är ett fatalt, obegripligt misstag. Han ska showa lite, och ta med sig bollen på ett lite läckert vis. Herregud, utbrast TV4 Plays kommentator Adam Pinthorp i sändningen.

- Jag vet inte vad han pysslade med. Han ska vara lite lätt och ledig, och finlira. Det går inte riktigt att göra på den här nivån, fortsatte han.

Senare vände Valencia - från straffpunkten. Pepelu var kylig från elva meter och satte 2-1, men senare skulle även bortalagets målvakt Giorgi Mamardashvili hamna i rampljuset.

Strax före halvtid rusade Mamardashvili ut och drog på sig ett rött kort, vilket gjorde att Barcelona därefter fick spela med en man mer på planen, något som Robert Lewandowski uttnytjade fyra minuter in i andra halvlek till 2-2.

Lewandowski stod därefter även för ytterligare två mål och till slut vann Barcelona med 4-2. Storklubben är på andra plats med elva poäng upp till Real Madrid i topp i La Liga.