TV: Casillas fina gest - efter att ung supporter träffats av boll

La Liga

Cristiano Ronaldo fick rätteligen rubrikerna efter sina fem mål mot Granada. Men även Iker Casillas bör hyllas efter att han gett sin matchtröja till en kille som träffats av en boll.

Real Madrid krossade Granada fullständigt hemma på Santiago Bernabeu när segersiffrorna skrevs till 9-1. Cristiano Ronaldo stod för fem av målen, bland annat efter att ha gjort ett hattrick på åtta minuter i den första halvleken, och var utan tvekan spelaren för dagen.

Men vid sidan av Ronaldo-rubrikerna visade Iker Casillas att han har ett stort hjärta. Efter att en ung kille i publiken träffats av en boll gjorde målvakten supportern på bättre humör efter matchen.

Casillas valde nämligen att ge sin matchtröja till killen - som självklart blev strålande glad.

Se när Casillas ger sin tröja till supportern i klippet ovan.

Publicerad 2015-04-05 kl 17:17