TV: Drömmålet sänkte Real - men störde inte cupavancemanget

Spanien

LEVANTE-REAL MADRID 2-0 (totalt 2-8)
62' Xisco (str), 82' Sergio

Efter 8-0 i det första mötet ställer José Mourinho upp med en rad lite mer okända namn när Real Madrid åker till Valencia för returmöte med Levante i cupen.

I den 56:e minuten kom däremot ett mer välkänt ansikte in på planen. Då var det dags för Kaka att hoppa in. Han ersatte Karim Benzema.

Strax därefter tog Levante ledningen med 1-0 genom Xisco som satte en straff och med fem minuter kvar av matchen skruvade Sergio in en vacker frispark till 2-0, eller 2-8 om man så vill.

Reals startelva: Adan - David Mateos, Ezequiel Garay, Ricardo Carvalho, Alvaro Arbeloa - Sami Khedira, Fernando Gago - Pedro Leon, Esteban Granero, Sergio Canales - Karim Benzema.

Publicerad 2011-01-06 kl 23:58