TV: Drömstarten - Barca totalt överlägsna i premiären

Spanien

Barcelona fick en drömstart på säsongen efter 7-0 hemma mot Levante.

Det tog inte lång stund innan Barcelona kopplat greppet om matchen. Redan efter två och en halv minut rullade Barcelona upp Levantes försvar efter noter och till slut kunde Alexis Sanchez rulla in bollen i öppet mål från nära håll.

Innan kvarten hade gått presenterade Barcelonas största stjärna sig. Lionel Messi placerade nämligen in 2-0 för Barcelona och har nu inlett ännu en säsongs rekordjakt.

Barcelona saktade inte av på takten. I den 24:e minuten var det Dani Alves som som fick göra sitt första mål för säsongen och i den 26:e minuten var det Pedro som löpte sig fri och bredsidade in 4-0 vid den bortre stolpen.

Innan domaren blåste av för halvtid skulle Barcelona hinna med att göra 5-0 och 6-0. Först var det Lionel Messi som gjorde sitt andra mål för dagen och sedan var det Xavi som i slutminuten kunde retsamt enkelt rulla in 6-0 bakom Navas i Levantes mål.

I den andra halvleken hade Barcelona inte samma höga temop som tidigare och det tog en halvtimme innan Barcelona gjorde 7-0. Denna gång var det en riktig försvarstabbe när Levantespelaren råkar slå en lös tillbakapassning som gav Barcelona ett drömläge.

Fabregas kunde sedan passa fram Pedro som i sin tur kunde rulla in sitt andra mål i matchen. 7-0, vilket även blev slutresultatet.

Laguppställningar:

Barcelona: Valdés - Dani Alves, Piqué, Mascherano, Adriano - Busquets, Cesc, Xavi - Pedro, Alexis, Messi

Levante: Navas - PedroLopez, Rodas, Navarro, Juanfran - Xumetra, SimaoMate, ElZhar, SergioPinto, Ruben - Barral

Publicerad 2013-08-18 kl 20:52