TV: Espanyol säkrade Barcelonas titel

Spanien

Real Madrid var tvugna att vinna mot Espanyol för att inte Barcelona skulle bli ligamästare. Trots en slutforcering fick dock Madrid-laget bara 1-1 mot Espanyol.

Det började inte bra för Real Madrid. Espanyol hittade mycket luckor i ett b-betonat Real Madrid. Det var även Espanyol som tog ledningen på hörna, efter lite kalabalik i straffområdet kunde Christian Stuani trycka in 1-0 till Espanyol.

I halvtid hade Real Madrid inte kommit närmare en kvittering, laget hade faktiskt inte ett enda skott på mål under den första halvleken. Istället var Espanyol närmare 2-0, man hade ännu en boll inne, men målet dömdes bort på grund av en tveksam ruff.

I den andra halvleken gjorde José Mourinho dock tre snabba byten och med Cristiano Ronaldo på planen satte Real Madrin 1-1. Modric lyfte in en frispark mot mål som Higuain kunde skarvnicka in i mål.

Laguppställningar:

Real Madrid: Diego López,  Essien, Varane, Carvalho, Kaká,  Albiol, Modric, Higuaín, Di María, Nacho, Morata

Espanol: Casilla, V.Sánchez, Forlín, Stuani, Sergio García, Verdú, H.Moreno, J.López, Capdevila, Colotto y Wakaso

Publicerad 2013-05-11 kl 22:31