TV: Inbytte Messi tvåmålsskytt med Fabregas i 4-0-seger

Fabregas 1-0 (14')
Fabregas 2-0 (18')
Messi 3-0 (73')
Messi 4-0 (92')

Efter 14 minuter spelade Xavi fram Fabregas som enkelt kunde rulla in 1-0 för Barcelona. Fyra minuter senare satt bollen i mål för Barca igen. Ännu en gång var det Fabregas som stod för målet. Denna gång med en iskall chip.

Barcelona gick till paus med en 2-0-ledning.

I den andra halvleken kom Lionel Messi in. Matchklockan hade tickat upp till 59 minuter när argentinaren ersatte Pedro. Det tog inte många minuter innan Messi lyckades hamna i målprotokollet. 73 minuter hade gått när argentinaren satte 3-0 för Barca. På tilläggstid placerade Messi in 4-0 för Barcelona vilket blev matchens slutresultat. barca är nu så gott som klara för kvartsfinal i cupen, där man kan ställas mot Real Madrid förutsatt att huvudstadslaget går vidare från sitt möte mot Malaga.