TV: Isaks Real Sociedad överkört i La Liga

Då förlorade Real Sociedad med hela 4-0 i La Liga.

3:50
Höjdpunkter: Real Betis körde över Real Sociedad
1:15
Remiro med tavla - Betis tar ledningen

Alexander Isak spelade under söndagskvällen från start för sitt Real Sociedad mot Real Betis på bortaplan i La Liga. Real Sociedad behövde tre poäng för att närma sig toppen, men åkte på en mardrömsstart efter 14 minuters spel.

Real Sociedad-målvakten Alex Remiro fick ett hjärnsläpp och sprang ut för att avvärja ett anfall - trots att en medspelare verkade ha hyfsad kontroll över situationen. Det gjorde att Alex Moreno blev frispelad av Willian José och rullade in bollen i öppet mål till 1-0.

- Vad ska Remiro ut på den och göra? Det är ett obegripligt agerande, sa C Mores kommentator Christopher Kviborg i sändningen.

Isak var sedan inblandad i ett par anfall, men det var lagkamraten Portu som var närmast ett kvitteringsmål. I den 34:e minuten sköt yttern tätt utanför mål och i och med missen gick "La Real" till pausvila i underläge.

Real Sociedad hade ändå hopp inför andra halvlek, men klappade i stället ihop totalt.

I den 57:e minuten ordnade Juanmi 2-0 och nio minuter senare satte Nabil Fekir 3-0. Därmed var matchen mer eller mindre över när Moreno sedan putsade slutsiffrorna till 4-0.

Real Sociedad är nu på femte plats, medan Real Betis är på tredje plats i La Liga.

Real Betis: Silva - Bellerin, Bartra, Ruiz, Moreno - Rodriguez, Guardado - Canales, Fekir, Juanmi - José.

Real Sociedad: Remiro - Zladua, Elustondo, Normand, Munoz - Zubeldia, Zubimendi - Portu, Oyarzabal, Barrenetxea - Isak.