TV: Kolla in Ronaldos hattrick i premiären - Real vinner med 6-0

Spanien

Real Madrid fick en smakstart på säsongsöppningen i den spanska ligan när laget besegrade Zaragoza med 6—0 på bortaplan.

Även lagets superstjärna Cristiano Ronaldo kan vara nöjd efter söndagens match. Det tog bara 23 minuter för den regerande skyttekungen, 40 mål säsongen 2010/2011, att göra säsongens första ligamål. Och innan matchen var över hade den portugisiske landslagsspelaren gjort ytterligare två mål.

Han gick därmed rakt upp i skytteligaledning, en position som han delar med Valencias Roberto Soldado som gjorde tre mål — plus ett självmål — i lördagens 4—3-seger mot Santander.

Ännu ett glädjeämne i Madridklubben var att den skadedrabbade brasilianen Kaka hoppade in i 78:e minuten och visade storform. Han hann med ett mål och en målgivande passning.

Real Madrid, som inte har vunnit ligan på tre år, visade att laget blir att räkna med. Men segern ska inte övervärderas, därtill var Zaragozas insats alldeles för svag. Redan vid 0—2-målet var försvarsspelet uppgivet.

Regerande mästarlaget Barcelona spelar sin första match på måndag hemma mot Villarreal.