TV: Messi smeker in en frispark i krysset

Spanien

Vid ställningen 1-0 mot Almeria bjöd Leo Messi på fotbollsgodis av högsta klass.

Alexis Sanchez hade satte 1-0 från nära håll hemma mot Almeria i den första halvleken.
Leo Messi utökade sedan till 2-0 med ett väldigt vackert mål. Argentinaren skruvade in en frispark rakt i krysset.

Almeria kvitterade efter att Victor Valdes varit lite för tveksam på en hörna men när lagen gick till halvtidsvila ledde ändå katalanerna med 2-1.

I den andra halvleken utökade Barcelona till 4-1 genom mål från Carles Puyol och Xavi.

Barcelona ligger nu tvåa i La Liga, två poäng före Atletico och en poäng bakom Real Madrid.

Publicerad 2014-03-02 kl 22:49