Höjdpunkter: Real Madrid tappade poäng hemma mot Elche
1:24
Boye ger Elche ledningen mot Real Madrid
2:16
Benzema bränner straff

Real Madrid tog under söndagen emot Elche på hemmaplan i La Liga och var på väg att få en drömstart i första halvlek på Santiago Bernabéu. I den 32:a minuten blev Vinicius Junior fälld av Helibelton Palacios i straffområdet, men sedan missade Karim Benzema den efterföljande straffen.

Benzema klev fram till elvametersmarkeringen och sköt en bit över mål.

- Titta på den missen. Det är en rejäl felträff från Karim Benzema. Det är aldrig riktigt nära, en meter över, sa C Mores kommentator Christoffer Svanemar i sändningen.

Det skulle även bli värre för den spanska storklubben.

I den 42:a minuten kontrade Elche och tog ledningen. Lucas Boye var kylig med pannan i straffområdet och nickade bollen i mål till 1-0 i halvtid. I den 76:e minuten var det dags igen, Pere Milla blev frispelad framför mål och satte 2-0 mot den spanska giganten.

Real Madrid var där och då på väg att åka på en tung förlust, men kom ikapp i slutskedet. Först reducerade Luka Modric på straff i den 82:a minuten, och sedan nickade Eder Militao in kvitteringen i den andra övertidsminuten till slutresultatet 2-2.

Real Madrid är kvar i serieledning och har fyra poäng ner till tvåan Sevilla i La Liga. Elche är i sin tur på 15:e-plats i ligan.

Real Madrid: Courtois - Vazquez, Militao, Alaba, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Hazard, Benzema, Vinicius Junior.

Elche: Badia - Palacios, Verdu, Gonzalez, Mojica - Morente, Guti, Gumbau, Milla - Perez, Boye.

Matchen sänds på C More Fotboll och streamat på cmore.se.