TV: Real Madrid förnedrar Pellegrinis Malaga - leder med 7-0

Spanien

Han fick en kram av Cristiano Ronaldo innan matchen - men sedan fick förre Real Madrid-tränaren Manuel Pellegrini sju raka slag i ansiktet av sin gamla klubb.

En knapp halvtimme in på mötet med förre Real Madrid-tränaren Manuel Pellegrini slog Karim Benzema till. Fransmannen mötte med klackens utsida en Xabi Alonso-frispark på volley och målvakten Willy Caballero var chanslös.

Angel Di Maria utökade helt fri med målvakten och i halvlekens sista minut satte Marcelo en kanon till 3-0.

Cristiano Ronaldo hade många väldigt heta chanser och var på sitt absolut bästa humör, men bollen ville inte in förrän i början av den andra havleken så portugisen satte 4-0 för hemmalaget. Benzema satte sedan sitt andra mål för matchen när han nickade in ett inlägg från Marcelo.

Några minuter senare fick Real Madrid straff efter en hands och Cristiano Ronaldo stegade upp och dundrade in bollen i krysset. Han fastställde sitt hattrick tio minuter efter det målet när han satte förkrossande 7-0

Publicerad 2011-03-03 kl 23:50