TV: Real Madrid tog tung seger - Ronaldo målskytt

Spanien

Real Madrid jagar Barcelona i tabelltoppen. Tack vare Angel Di Maria och Ronaldos mål i 2-0-segern mot Malaga närmar man sig lite.

I matchen mot Malaga började Gareth Bale på bänken, men Isco startade mot sitt gamla lag.

Real Madrid hade det tufft i den första halvleken. Man skapade lägen men utan att riktigt vara nära att ta ledningen. Den andra halvleken hann knappt börja innan Angel di Maria gav hemmalaget ledningen.

Real Madrid spelade ut Malaga i den andra halvleken - men hade ovanligt svårt att sätta dit bollen. Bland annat missade Ronaldo öppet mål - portugisen tog för lång tid på sig och storspelande Caballero i Malagamålet kunde rädda.

Just Caballero gjorde en fantastisk match och räddade Malaga om och om. Men på övertid fick Real Madrid straff efter att inbytte Gareth Bale dragits ner och då kunde inte ens Caballero rädda. Ronaldo var hur säker som helst och satte dit slutresultatet, 2-0.

Real Madrid är nu två poäng bakom ledande Barcelona och Real Madrid, men med en match mer spelad.

Real Madrid: Diego López - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo - Illarramendi, Khedira - Di María, Isco, Cristiano Ronaldo - Morata

Malaga: Willy - Jesús Gámez, Sergio Sánchez, Weligton, Antunes - Portillo, Camacho, Tissone, Eliseu - Samuel García, El Hamdaoui

Publicerad 2013-10-19 kl 18:09