TV: Real Madrid vann igen - nära första ligatiteln sedan 2017

Detta efter 2-1-seger på måndagen mot Granada i La Liga.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Real Madrid är på väg mot en ny ligatitel i Spanien, den första sedan våren 2017. Zinedine Zidanes manskap hade, inför måndagskvällens bortamöte med Granada, en poäng ner till värsta konkurrenten Barcelona och gick även ut hårt mot Granada för att utöka avståndet till Barcelona till fyra poäng igen.

För det dröjde nämligen inte länge innan den spanska storklubben fick fira, två gånger om.

Ferland Mendy tog sig i den tionde minuten in i straffområdet och slungade in bollen i mål till 1-0, medan Karim Benzema sex minuter senare ordnade 2-0 med ett nytt vackert avslut. Det var den franske anfallarens 24:e mål den här säsongen i alla turneringar.

I andra halvan av matchen reducerade Granada, men till ingen nytta. Real Madrid höll i slutändan undan till seger med 2-1 och har därmed nu fyra poäng ner till Barcelona på andraplats i La Liga. Real Madrid har därmed nu två matcher kvar av säsongen och kan säkra ligatiteln i nästa match på torsdag mot Villarreal på hemmaplan.

Granada: Silva - Sanchez, Quini, Duarte - Diaz, Azeez, Herrera, Foulquier - Vico, Fernandez, Machis.

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Modric - Benzema, Isco.