TV: Reals enkla seger - slog Sociedad stort

Spanien

Real Madrid plockade en enkel seger mot Sociedad. Tack vare Gareth Bale, Asier Illarramendi, Pepe och Alvaro Morata vann huvudstadsklubben med 4-0.

Det är oförändrat i den spanska ligatoppen i fotboll efter lördagens matcher.

Först vann serieettan Atlético Madrid hemmamötet med Villarreal, 1—0, tack vare Raul Garcias hörnnick i den 14:e minuten. Det var lagets åttonde mål på hörna för säsongen, vilket är bäst i ligan.

Ligatvåan Barcelona tog vid och gjorde 3—1 på Real Betis, efter två mål av Lionel Messi och god hjälp från Betis försvarare Jordi Figueras. Figueras orsakade straffen som Messi placerade in till 1—0 och slog bollen i eget mål till 0—2.

Trean Real Madrid hängde på via 4—0 borta mot Real Sociedad. Asier Illarramendi hittade rätt med högerfoten i slutet av första halvlek. Gareth Bale, Pepe och Álvaro Morata spädde på efter paus.

Atlético är en poäng före Barcelona som i sin tur har två poäng tillgodo på Real med sex omgångar kvar att spela.

Publicerad 2014-04-05 kl 22:02