TV: Reals superflopp – utslaget av division tre-lag

Spanien

Real Madrid är ute ur spanska cupen efter sammanlagt 1-4 över två matcher mot tredjedivisionslaget Alcorcón.

Efter en förnedrande 0-4-förlust borta mot Alcorcon ställde Manuel Pellegrini en stark elva med bland andra Kaka och Raul på planen hemma på Bernabeu – och inför matchen gavs Real goda chanser att vända, trots fyramålsunderläget.

Men, så blev det inte. Redan i första halvlek började visslingarna mot hemma laget och när man väl fick hål på Alcorcón var det för sent.

Real Madrid vann med 1-0 efter mål i 82:a minuten av Rafael Van der Vaart men till ingen nytta.

Alcorcón är vidare till nästa omgång med sammanlagt 4-1 och mot slutet av matchen hånade hemmapubliken sina spelare genom att heja på bortalaget.

Reals startelva: Dudek, Lass, Pepe, Raul Albiol, Arbeloa, Diarra, Gago, Higuaín, Kaká, Raúl, Van Nistelrooy

Publicerad 2009-11-11 kl 08:45