TV: Reguilon såg rött - två gula kort inom fyra minuter

Två gula kort inom loppet av fyra minuter.
Sergio Reguilon såg rött i Atléticos segerjakt som slutade med kryss.

0:57

Avbryt
Försök igen

Se situationen i spelaren ovan.

Atlético Madrid kryssade under söndagen mot Almeria i La Liga. Angel Correa gav i den 18:e minuten Atlético ledningen, och sedan kvitterade El Bilal Touré lite senare i första halvlek till slutresultatet 1-1.

När Atlético jagade ett segermål i slutskedet åkte storklubben på ett tungt bakslag, då inhopparen Sergio Reguilon, som kom in i den 67:e minuten, blev varnad i den 85:e minuten och sedan utvisad fyra minuter senare. Det andra gula kortet fick han efter en nickduell, där hans ena arm kom upp i motståndaren Rodrigo Elys ansikte.

Reguilon, som är på lån från Tottenham, är den här säsongen noterad för fem matcher med Atlético, varav fyra i La Liga. Atlético är på fjärde plats i ligan.