TV: Ronaldos hattrick-show - tog revansch efter förlusten mot Barca

Spanien

Real Madrid tog reveansch efter förlusten mot Barcelona.
Ronaldo gjorde hattrick när Sevilla besegrades med 6-2.

Ronaldo hade ingen rolig match i förlusten mot Barcelona. Desto bättre gick det i mötet med Sevilla. Efter tio minuter gjorde han 1-0 efter en fin passning av Angel Di Maria.

Minuten senare fick Sevilla ett jätteläge att göra 1-1, men Casillas stod för en makalös räddning.

Efter 37 minuter ökade Real Madrid på ledningen till 2-0. Återigen slog Di Maria en fantastisk passning, den här gången hittade bollen till Callejon som peatade in 2-0.

Fyra minuter senare gjorde Ronaldo sitt andra mål i matchen. En bit utanför straffområdet klippte han till bollen, och portugisen fick en härlig träff. Javi Varas var helt chanslös.

Tre minuter senare fick Pepe sitt andra gula kort, vilket betydde rött. Pepes armbåge träffade en hemmaspelare rakt i ansiktet. Mourinho tog ut Callejon mot Albiol.

Efter 66 minuter fick matchens bäste spelare Di Maria göra 4-0. Efter en passning från Benzema blev Di Maria fri och slog in bollen med yttersidan.

Tre minuter senare fick Navas bollen inne i Madrids straffområde och klippte in Sevillas första mål.

Efter 86 minuter gjorde Ronaldo hattrick när han satte 5-1 på straff. Och tre minuter senare gjorde Altintop 6-1.

På övertid fastställde Negredo slutresultatet till 2-6.