TV: Se Messis hattrick i Barcas derbyseger

Spanien

Lionel Messi, 27, avgjorde derbyt mot Espanyol.
Det var argentinarens tredje hattrick på de fyra senaste matcherna.

Efter 14 minuter var det bortalaget Espanyol som tog lendingen. Felipe Caicedo snodde bollen av Sergio Busquets. Barcelona skrek efter frispark. Men Sergio Garcia fångade upp bollen och placerade sedan in bollen bakom Claudio Bravo.

Espanyols första mål på Nou Camp sedan februari 2009.

Precis innan halvtidsvilan kvitterade Lionel Messi Espanyols ledning.

Det tog bara fem minuter av den andra halvleken, sedan tunnlade Lionel Messi en försvarare och placerade in 2-1.

Bara minuten senare nickade Gerard Pique in 3-1.

I den 77:e minuten så utökade Barcelona sin ledning till 4-1. Inhopparen Pedro hittade nätet.

Med nio minuter kvar att spela hittade Lionel Messi nätet igen. Hattrick av argentinaren.

Det var Messis 29:e hattrick i La Liga. Nu har han bara två hattricks upp till Telmo Zarra som har rekordet nu.

Barcelona vann matchen med 5-1.

Så startade lagen:

Barcelona: Bravo; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Busquets, Xavi, Rakitic; Suarez, Messi, Neymar.

Espanyol: Casilla; Arbilla, Alvaro, Bailly, Fuentes; Canas, Sevilla, Sanchez, Vazquez; Garcia, Caicedo.

Publicerad 2014-12-07 kl 18:34