TV: Se Reals felaktiga straff som blev räddningen

Spanien

Cristiano Ronaldo föll utanför straffområdet - då fick han straff. Det blev Real Madrids räddning mot Getafe.

Real Madrid besegrade Getafe med 4-2. Det som alla talade om efter matchen var den konstiga straffsituationen som blev så viktig för Madrid.
Efter 51 minuter, vid ställningen 1-1, ramlade Ronaldo utanför straffområdet. Då fick han konstigt nog straff. Portugisen placerade själv in straffen som betydde 2-1.

Innan dess hade Benzema gaett Real Madrid ledningen med 1-0. Strax utanför straffområdet placerade anfallaren in matchens första mål. Viktigt med tanke på att Barcelona bara fick 2-2 mot Real Sociedad.

Efter 39 minuter frispelades Miku. Real Madrids backlinje, framför allt Carvalho, misslyckades med att ställa Miku i offside, istället blev han fri och rullade in 1-1.

Efter 59 minuter kom alltså den omtalade situationen, som gav Real 2-1 på straff.

Efter 70 minuter stod Ronaldo för matchens prestation. Långt ut till vänster spelade han kyligt fri Benzema som gjorde 3-1.

Tre minuter senare bjöd Miku på fotbollsgodis när han snurrade med Madrid-spelarna innan han placerade in 3-2.

I slutet kom Higuain in och det tog inte lång tid innan han gjorde 4-2. Han visade styrka när han vann en närkamp innan han bjöd på ett fint avslut utanför straffområdet.