TV: Suarez första mål för Barcelona

Spanien

Luis Suarez har inlett sitt målskytte för FC Barcelona. I en träningsmatch med B-laget hittade han rätt två gånger mot Indonesiens U19-lag.

Luis Suarez stängdes av i fyra månader efter bettet på Giorgio Chiellini i Uruguays VM-möte med Italien. En månad återstår innan anfallaren kan debutera i A-laget, men med Barcas B-lag får Suarez spela.

Det gjorde han när laget mötte Indonesiens U19-lag under onsdagen. Och Suarez behövde bara 12 minuter innan han hittade rätt med sitt första mål för Barcelona. Efter en briljant pass av 18-årige kroaten Alen Halilovic slog Suarez bollen förbi målvakten och via stolpen in i mål.

Även Thomas Vermaelen gjorde mål när han redan efter fem minuter nickade in ledningsmålet.

Luis Suarez hamnade i målprotokollet en gång till och matchen slutade 6-0 till Barca.

Barcelonas tränare Luis Enrique har tidigare sagt att Suarez kommer att spela lite med B-laget för att komma i matchtempo tills dess att han är tillgänglig för A-laget. Debuten kan komma i El Clasico den 25 oktober.