TV: Valenciastjärnans sjuka kväll - tre mål och ett självmål

Spanien

Han touchade in Kennedys Bakirioglus hörna i egen bur. Men Roberto Soldados revansch var magnifik. Med tre mål vände han matchen och gav Valencia segern.

Det var en fullkomligt bisarr 4-3-match som publiken fick se på Mestalla-stadion.

Roberto Soldado gjorde 1-0 till Valencia redan efter tre minuter, men sedan tog Racing Santander över kommandot helt. Först skruvade Kennedy Bakircioglu in 1-1, via just Soldado, och sedan gich gästerna upp till ledning med hela 1-3.

Ett resultat som stod sig länge – men inte kvällen ut.

När knappa timmen spelats reducerade Acosta till 2-3 och sedan var Roberto Soldado redo för show. Hans kvittering till 3-3 kom två minuter före ordinarie sluttid, och när klockan tickat över 90 slog han till igen. Med sitt tredje framlängesmål spikade han slutresultatet till 4-3 och ordnade tre poäng i hemmapremiären.