TV: Villa målskytt - fjärde raka för Atletico

Spanien

David Villa gjorde första målet närAtlético Madrid slog Almería med 4-2.

Atlético Madrid har tack vare vinsten hemma på Vicente Calderon maximala tolv poäng efter de fyra inledande ligaomgångarna. David Villas 1-0-mål kom efter en kvart när den före detta Barcelona- och Valencia-anfallaren slog till på volley.

Diego Costa ökade på til l2-0 i 37:e minuten när han på straff gjorde sitt fjärde mål för säsongen. Rodrigo Rios reducerade bara några minuter senare, även det hans fjärde mål den här säsongen.

Tiago Cardoso och Raul Garcia ökade sedan på Atléticos ledning i andra halvlek innan Vidal gjorde 4-2 för Almeria.

Atletico Madrid-Almeria 4-2 (2-1)
1-0 David Villa (15), 2-0 Diego Costa (37 str), 2-1 Rodri (40), 3-1 Tiago Mendes (64), 4-1 Koke (67), 4-2 Alexis Vidal Parreu (90).

Publik: 48 000.
Publicerad 2013-09-14 kl 20:12