TV: Zlatans första mål i Barcelona - kolla in

Spanien

Barcelona - Sporting Gijon 3-0 (22:00). Kolla in målen!

SLUT : Zlatan har gjort ligadebut för Barcelona. Och vilken debut sedan. Svensken började aningen blekt men kom allt mer in i matchen och avslutningen blev suverän. Svensken språngnickade in 3-0 till hemmalaget som blev slutresultatet.

83 Där satt den! Zlatan gör sitt första mål för Barcelona i sin första ligamatch för klubben. Svensken språngnickar elegant in ett inlägg från höger. 3-0 till Barca nu.

2:a halvek igång!

PAUS : Efter en trög start har Barcelona kommit igång och leder välförtjänt i paus. Zlatan har gjort en hyfsad halvlek utan att glänsa.

43 Barcelona ökar på till 2-0 genom Keita . Förspelet var återigen en hörna men denna gång kom sen ett inlägg av Alves.

18 Barcelona tar ledningen genom Bojan . Bollen slås i mål efter en hörna av Xavi.

10 Ganska avvaktande första tio minuter utan riktga chanser varken för Barcelona eller Zlatan.

1 Där är matchen igång!

Landslagskaptenen leder Barcelonas anfall och får bredvid sig Bojan Krkic och Pedro.
Thierry Henry börjar på bänken och Leo Messi har fått ledigt från den spanska ligastarten för att förbereda sig för Argentinas kommande VM-kvalmatcher.

Barcelonas lag : Victor Valdes - Dani Alves, Carles Puyol, Gerard Pique, Maxwell - Xavi, Sergio Busquets, Seydou Keita - Pedro, Zlatan Ibrahimovic, Bojan Krkic.

Fotbollskanalen.se erbjuder i samarbete med C Sports alla matcherna live via nätet. Dessutom bjuder vi på alla mål i efterhand.