Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Espanyol intresserat av Hien

Serie A

Isak Hien flyttade i somras till Hellas Verona.
Nu uppges mittbacken locka till sig intresse från Espanyol. 

2:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Isak Hien från senaste landslagssamlingen i spelaren.

Isak Hien, som numera är en del av Sveriges A-landslag, stod i år för en imponerande första halva av säsongen med Djurgårdens IF, och lämnade sedan i somras för spel med Hellas Verona i Serie A. Så här långt är han noterad för tolv framträdanden i den italienska högstadivisionen, och möjligen kan det bli en flytt till en ny klubb redan i vinter.

Transfer-journalisten Fabrizio Romano skriver nu att La Liga-klubben Espanyol visar intresse för den 23-årige svensken och är redo att lägga ett bud på runt fem miljoner euro, drygt 54 miljoner svenska kronor. Enligt journalisten kommer samtal föras mellan parterna under de närmaste dagarna. 

ANNONS

I samband med Hiens flytt till Hellas Verona skrev Aftonbladet att den italienska klubben betalade 34 miljoner kronor, och att bonusar skulle kunna resultera i ytterligare 15 miljoner kronor till Djurgården. Tidningen skrev också att Stockholmsklubben har en vidareförsäljningsklausul på tio procent.

Espanyol, som är en klassisk klubb i Spanien, är på 16:e-plats i La Liga, medan Hellas Verona är jumbo med fem poäng efter 15 omgångar i Serie A. 

Hien har just nu kontrakt med Hellas Verona till sommaren 2026. 

Publicerad 2022-11-28 kl 12:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto