Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

van Bastens Barcelona-attack: "Johan Cruijff skulle skämmas"

La Liga

Först sågade Rafael van der Vaart Barcelona.
Nu stämmer Marco van Basten in i kritiken.
- Johan Cruijff skulle skämmas, säger han till Ziggo Sport.

4:18
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Barcelonas premiär mot Rayo i spelaren ovan.

För bara ett par dagar sedan gick tidigare Real Madrid- och Hamburg- spelaren Rafael van der Vaart hårt år Barcelonas klubbpresident Joan Laporta. Detta efter att klubben värvat fem spelare under sommaren trots ekonomiska problem, men också på grund av att Barcelona uppgetts överväga att ta till rättsliga åtgärder för att Frenkie de Jong ska sänka sin lön.

- Man kan inte behandla en person på det sättet. Frenkie tjänar för mycket? Om man skriver på ett kontrakt så fullföljer man det eller så separeras man i samförstånd. Men inte på det här sättet. Det är maffiametoder och det borde straffas, sa van der Vaart till Ziggo.

ANNONS

van der Vaart är inte ensam att reagera på hur den katalanska storklubben hanterar de Jong-situationen. Legendaren Marco van Basten, som representerade Ajax och Milan under sin aktiva karriär, sågar också Barcelona för hanteringen av de Jong.

- Jag tror att Johan Cruijff skulle skämmas över att se hur Barça beter sig. Jag tycker att Barcelonas beteende är under deras normala standard, säger han i tv-programmet Ziggo Sport enligt AS.

Frenkie de Jongs framtid i Barcelona har varit sommarens stora följetong och Manchester United har jagat, och jagar, mittfältaren.

Publicerad 2022-08-18 kl 10:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto