Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Yayas agent hotar Barcelona: Juventus intresserat

Spanien

Elfenbenskustens Touré Yaya räknar inte med mycket speltid i Barcelona. Men det finns andra som är intresserade av spelarens tjänster, hotar agenten.

Tränarbytet i FC Barcelona har bland annan inneburit att mittfältaren Touré Yaya har fått mindre speltid, och det har i sin tur fått spelarens agent att angripa klubben.

Spanska tidningen Marca uppger att Yayas representant, Dimitri Seluk, igår höll hov i radiokanalen Ona Fm. Bland annat menade agenten att ”spelaren kommer att försvinna om han inte spelar mer”, och ”självklart kommer vi att förhandla med andra klubbar”.

- Yaya är professionell och har kontrakt med Barcelona, men om situationen fortgår kommer vi naturligtvis att prata med de ansvariga, menade Dimitri. Agenten lät även påskynda att Barcelona möjligen kommer att låta spelaren gå, för "stanna och inte spela är dåligt för klubben”.

ANNONS

- Juventus är intresserat av spelaren, även om Touré skulle ha spelat i Champions League. Jag vet att det också finns intresse från en annan italiensk klubb, precis som från en engelsk, menade agenten till den spanska radiokanalen.

Publicerad 2008-10-10 kl 09:18
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto