POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
10å

Yayas agent hotar Barcelona: Juventus intresserat

Elfenbenskustens Touré Yaya räknar inte med mycket speltid i Barcelona. Men det finns andra som är intresserade av spelarens tjänster, hotar agenten.

Tränarbytet i FC Barcelona har bland annan inneburit att mittfältaren Touré Yaya har fått mindre speltid, och det har i sin tur fått spelarens agent att angripa klubben.

Spanska tidningen Marca uppger att Yayas representant, Dimitri Seluk, igår höll hov i radiokanalen Ona Fm. Bland annat menade agenten att ”spelaren kommer att försvinna om han inte spelar mer”, och ”självklart kommer vi att förhandla med andra klubbar”.

- Yaya är professionell och har kontrakt med Barcelona, men om situationen fortgår kommer vi naturligtvis att prata med de ansvariga, menade Dimitri. Agenten lät även påskynda att Barcelona möjligen kommer att låta spelaren gå, för "stanna och inte spela är dåligt för klubben”.

- Juventus är intresserat av spelaren, även om Touré skulle ha spelat i Champions League. Jag vet att det också finns intresse från en annan italiensk klubb, precis som från en engelsk, menade agenten till den spanska radiokanalen.

Publicerad 2008-10-10 kl 09:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå