Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatan: "Säker på att vi vinner"

El Clásico blir en målfest där Barcelona anfaller konstant. I slutändan avgör viljan och katalanerna står som segrare, tror Zlatan Ibrahimovic.
- Det här är världens största match och jag känner mig helt säker på att vi ska vinna, säger han enligt tidningen Marca.

Uppladdningen med Champions League och triumfen mot Inter talar för de rödblåa, hävdar anfallaren. Dessutom finns ett fint samspel som bara växer för varje vecka.
- Vi har gjort flera stora matcher på sistone och presterat den fotboll vi vet att vi klarar av. Och med passionen som finns hos oss och våra egna fans tror jag att vi är starkare som lag, säger Ibra.

Några luriga överraskningar kring startelvans formation väntar han sig inte. Pep Guardiola lär knappast beordra sina styrkor att ligga på defensiven av respekt för motståndarna, tror Zlatan.
- Taktiken? Jag vet inte men antagligen fortsätter vi som förut. Vi ska anfalla mycket och framför allt hålla oss nära Casillas område. Det blir en match med många mål för vi gillar inte att göra ett eller två.

Zlatan tycker att den spanska ärkerivalsfejden är ”världens mest spektakulära möte”, för båda lagen utgör varsitt mischmasch av klasslirare. Själv är han nöjd med att tillhöra en klubb på ”maximal nivå”.
- Jag tror att alla de bästa vill spela i Barcelona, och när du väl är här gäller det att fortsätta arbeta hårt för alla får inte den här chansen. Ju längre tid som går desto bättre passar jag in, säger Ibrahimovic till Marca.

Publicerad 2009-11-27 kl 16:30
Annons
Annons
Annons