Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatans agent i nytt utspel: "Guardiola har stora problem med sig själv"

Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg till Milan. Då kommer agenten Mino Raiola med ett nytt kontroversiellt utspel.
–Vi skrev på för FC Barcelona, inte FC Guardiola, säger han till Sportbladet.

På onsdagen väntas Barcelonapresidenten Sandro Rosell träffa sin kontrapart i italienska Milan, Adriano Galliani, för att diskutera en eventuell övergång för Zlatan Ibrahimovic. Och inför mötet ger agenten Mino Raiola en intervju där han på nytt går i clinch med Barcelonas manager Pep Guardiola. Enligt Raiola är tränaren ”inte optimal” utan har tvärtom misslyckats med att utveckla flera av stjärnorna som värvats till klubben.

– Guardiola är inte så perfekt som han vill att folk ska tro. Han har stora problem med sig själv.
– Han har tagit hit många stora spelare, Tjigrinskij, Zlatan, Thierry Henry...kanske vet han inte vad han vill, säger Raiola till Sportbladet.

Agenten berättar också öppet vad han anser om Guardiolas kvaliteter som ledare för den svenske anfallaren.

– Jag är glad för Maxwell, men inte åt Zlatans situation i Barcelona. För Maxwell är Guardiola en bra tränare, för Zlatan något mindre bra. Men jag vet vilka kvalitéer Zlatan har och jag känner till hans stora mentala styrka. Jag vet att han kan vända på det här. Jag har aldrig sett honom så lugn, säger Raiola.

Han berättar också att han gett sitt medgivande till ett möte med Milan, men att det inte per automatik betyder att Ibrahimovic byter klubb innan transferfönstret stänger.

– Jag har inte träffat någon överenskommelse med något annat lag än Barcelona. Men jag vet vad som händer i fotbollsvärlden. Galliani kan komma till Barcelona, det har jag sagt är okej, men det betyder inte Zlatan och jag har sagt ja till Milan. Vi vill se vad som händer. Det här är ett spel som handlar om tålamod.
– Det är inte Guardiola som bestämmer om Zlatan stannar. Vi skrev på för FC Barcelona, inte FC Guardiola, säger Mino Raiola till Sportbladet.

Publicerad 2010-08-25 kl 14:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons