Räddade poäng i hemmapremiären

Helsingborg gick mot ett bottennapp i hemmapremiären.
Då satte Taylor Silverholt 1-1 mot Brage - och räddade en pinne på Olympia.
- Vilken fighting spirit! säger HIF-tränaren Klebér Saarenpää i Discoverys sändning.

Brage tog ledningen i en 38:e minuten när HIF gick bort sig i försvarsspelet och lämnade en hel planhalva för Johan Arvidsson att sätta i väg på.

Högermittfältaren fick upp ordentligt med fart och var iskall när det var dags att avsluta.

Bollen prydligt till vänster om HIF:s målvakt Kalle Joelsson och 1-0 till Dalmasarna.

Men skåningarna skulle resa sig och det i den 73:e minuten när Taylor silverholt lyckades göra sin gubbe till vänster i straffområdet.

Anfallaren såg ut att hamna i för dålig vinkel – men fick i väg ett lurigt avslut som rullade mellan benen på Viktor Frodig till 1-1.