Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

20.30: Hoppade in mot Norrby - 23.00: Presenterad av Norrby

Foto: Bildbyrån/norrbyif.se

Nästa

Avbryt
Försök igen

Leonard Pllana kom till måndagens match mot Norrby på Domnarvsvallen som en Dalkurd-spelare.
Han lämnade arenan som en Norrby-spelare.

20-årige anfallaren Leonard Pllana hoppade i den 74:e minuten in för Dalkurd i hemmamatchen (4-1-seger) mot Norrby under måndagen. Efter slutsignalen blev han klar för just Norrby, som han nu lånas ut till under höstsäsongen.

- Vi har haft en bra dialog med Norrby under tiden och alla tre parter känner att detta är ett bra beslut. Vi inom klubben tror väldigt mycket på Leonard och vi tror att utlåningen kommer att gynna hans utveckling, säger Dalkurds sportchef Adil Kizil till sin klubbs hemsida.

Pllana:

- Det känns konstigt att lämna Dalkurd då jag har trivs väldigt bra här, men för min egen utveckling känns detta som rätt steg. Jag kommer till en klubb som jag tror passar mig bra och jag har fått ett fint intryck av Norrby. Jag kommer komma tillbaka i November och förhoppningsvis fira avancemanget till allsvenskan med grabbarna i laget och fansen.

Norrby skriver på sin hemsida att låneavtalet tecknades i samband med dagens match i Borlänge. Nyheten presenterades klockan 23.00 på klubbarnas hemsidor.

Se höjdpunkter från Dalkurd-Norrby i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-27 kl 07:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons