Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

20.30: Hoppade in mot Norrby - 23.00: Presenterad av Norrby

Superettan

Leonard Pllana kom till måndagens match mot Norrby på Domnarvsvallen som en Dalkurd-spelare.
Han lämnade arenan som en Norrby-spelare.

0:59
Nästa

Avbryt
Försök igen

20-årige anfallaren Leonard Pllana hoppade i den 74:e minuten in för Dalkurd i hemmamatchen (4-1-seger) mot Norrby under måndagen. Efter slutsignalen blev han klar för just Norrby, som han nu lånas ut till under höstsäsongen.

- Vi har haft en bra dialog med Norrby under tiden och alla tre parter känner att detta är ett bra beslut. Vi inom klubben tror väldigt mycket på Leonard och vi tror att utlåningen kommer att gynna hans utveckling, säger Dalkurds sportchef Adil Kizil till sin klubbs hemsida.

Pllana:

- Det känns konstigt att lämna Dalkurd då jag har trivs väldigt bra här, men för min egen utveckling känns detta som rätt steg. Jag kommer till en klubb som jag tror passar mig bra och jag har fått ett fint intryck av Norrby. Jag kommer komma tillbaka i November och förhoppningsvis fira avancemanget till allsvenskan med grabbarna i laget och fansen.

ANNONS

Norrby skriver på sin hemsida att låneavtalet tecknades i samband med dagens match i Borlänge. Nyheten presenterades klockan 23.00 på klubbarnas hemsidor.

Se höjdpunkter från Dalkurd-Norrby i spelaren ovan.

Publicerad 2017-06-27 kl 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto