Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Åkeby lämnar Assyriska - sparkad tränare återvänder: "Finns redan på lönelistan"

Foto: Scanpix.

För knappt fyra månader sedan sparkades Azrudin Valentic som tränare för superettanlaget Assyriska och ersattes av Sören Åkeby. Nu lämnar Åkeby Södertäljeklubben av familjeskäl och ersätts av — Valentic.

– I samma veva som jag kom till Assyriska opererades min fru för cancer. Operationen gick bra, men hon har mått dåligt till och från efter det. När det nu dessutom inte gått så bra resultatmässigt den senaste tiden blev beslutet ännu lättare att ta, säger Sören Åkeby till lt.se.

Åkeby är inte nöjd med vad han och laget åstadkommit hittills.

– Poängmässigt är jag såklart inte alls nöjd. Det gick ganska bra inledningsvis, men vi tappade efter det. En anledning är att vi inte haft tillräcklig kontinuitet. Det har hela tiden varit skavanker och avstängningar som ställt till det, säger han till lt.se.

"Sören har en familjesituation som gör att han inte kan lägga ned den tid och engagemang som krävs som huvudtränare. Då Valentic fortfarande finns med på Assyriskas lönelista och känner till laget på ett bra sätt har han kallats tillbaka och är ny huvudtränare", skriver klubben på sin webbplats.

Assyriska är sist i superettan och har ännu inte vunnit en match på hemmaplan.

Publicerad 2014-09-17 kl 19:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons