Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Anfallskris i Gefle - efter osannolika otursdagen

Superettan

Gefle IF hade en riktig otursmåndag.
På bara några timmar blev fyra anfallare satta ur spel inför helgens möte med Varberg.
- Var man forward i Gävle i går så var man antagligen rätt otursförföljd, säger Gefles tränare Poya Asbaghi till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Gefle har en tuff sits i superettan, där man efter knappt halva serien ligger sist. I helgen startar man om serien med att åka till Påskbergsvallen för att möta Varberg - men har det tunt på anfallssidan inför matchen.

Under gårdagen försattes inte mindre än fyra stycken av lagets anfallare ur spel.

- Johan Oremo såldes till Halmstad, Deniz Hümmet bröt handleden, Jacob Hjelte drog baksida lår och Tshutshu Tshakasua blev sjuk, allt inom fem timmar. Var man forward i Gävle i går så var man antagligen rätt otursförföljd, säger Gefles tränare Poya Asbaghi med ett uppgivet skratt till Fotbollskanalen.

ANNONS

Gefle ser över möjligheterna till att Hümmet ska kunna använda ett specialskytt för sin handled att spela i, men han är avskriven från mötet med Varberg.

- Vi ser över möjligheterna för ett specialskydd, men den första prognosen är att han blir borta tre-fyra veckor, säger Asbaghi.

Publicerad 2017-07-18 kl 14:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto