Ännu en tung förlust för Östersund - Brage upp i serieledning

Östersund har vunnit en enda match
På söndagen kom ännu ett bakslag när man föll mot IK Brage.

Säsongen har inte börjat med succé för Östersund, som vunnit en av sju matcher. Dagens match mot serieledaren Brage skulle inte vara någon tröst för Jämtlandslaget heller.

Det skulle dock dröja till den 45:e minuten innan Borlänge-laget tog ledningen genom Jonathan Tamimi.

Men efter halvlek fick ÖSK upp hoppet när Felix Hörberg kvitterade efter en snyggt placerad boll. Hoppet höll i sig till den 80:e matchminuten när Brage återtog ledningen efter ett skott i krysset av Joakim Persson. På stopptid kunde sedan Douglas Karlberg på något sätt fastställa resultatet till 3-1 efter att ha tråcklat sig in i mål.

Resultatet innebär att Östersund ligger på en 18:e-plats medan Brage går upp i serieledning.

Östersund: Mills - Hörberg, Amoran, Mazur, Weilid -  Fritzon, Dosis - Amatkarijo, Kroon, Österholm - Karlsson Grach.

IK Brage: Frodig - Syberg Tamimi, Zetterström, Rödin, Redenstrand - Arvidsson, Hellberg, Sletsjoe, Persson - Söderberg, Karlberg.

Publicerad 2022-05-15 kl 17:15