Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Argentinsk anfallare klar för Assyriska

Foto: Scanpix

Tränare Fredrik Samuelsson

Assyriska har gjort klart med den argentinska anfallaren Gustavo Blanco Leschuk som förra året tillhörde ryska Anzhi.
– Det är en duktig anfallare med bra fysik och inställning, säger sportansvarige Sargon Simonsson till klubbens hemsida.

I tisdagens träningsmatch mot Arameiska gjorde han två mål, idag skrev han på för Assyriska. Gustavo Blanco Leschuk är nu klar för spel i superettan nästa år.

- Närmast kommer han från Wydad i Marocko och innan dess från ryska Anzhi. Han har även spelat i argentinska högstaligan. Jag vill i samma veva passa på att tacka våra externa finansiärer som gjorde det möjligt att signa Gustavo, säger Simonsson till klubbens hemsida.

- Gustavo har tränat med laget sedan en tid tillbaka och följde med på träningslägret, där han visade framfötterna. För varje träning visar han dessutom bättre och bättre form. Det är en duktig anfallare med bra fysik och inställning. 

 

 

Gustavo har tränat med laget sedan en tid tillbaka och följde med på träningslägret, där han visade framfötterna. För varje träning visar han dessutom bättre och bättre form. Det är en duktig anfallare med bra fysik och inställning
Publicerad 2015-03-28 kl 06:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons