Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Bajen räknar med fullsatt i premiären: "En historisk match"

Foto: Scanpix

På lördag är det dags för Hammarbys premiärmatch på nya Tele2 Arena. Och det väntas storpublik.

- Intresset är fantastiskt stort. Det här är historiskt, säger Bajen Fans ordförande Maria Lindberg till Fotbollskanalen.se.

Det ser ut att bli slutsålt när Hammarby möter Örgryte på lördag. Och det är inte speciellt konstigt. Det är klubbens första match på den nya hemmaarena Tele2 Arena och att det kommer bli en historisk match råder det ingen tvekan om. Åtminstone inte enligt Bajen Fans ordförande Maria Lindberg. Hon menar att faktumet att det är en historisk match bidrar till det stora intresset.

- Det är ett fantastiskt intresse. Vi har en otroligt stark och trogen publik. Men det är även en historisk match och jag tror många vill vara med och inviga nya Söderstadion, säger hon till Fotbollskanalen.se.

Maria Lindberg menar att det har varit en tung och jobbig period för hammarbyare i samband med avskedet från Söderstadion. Men hon ser positivt på framtiden och premiären.

- Det kommer säkert ta ett tag innan allt sitter. Man måste vara ödmjuk. Men vi är starka på läktarna och våra ultragrupper litar jag på till 110 procent. Det kommer bli grym stämning, säger hon.

Blir det fullsatt?

- Ja, absolut! Utan tvekan.

Kommer besökarna kunna vänta sig något tifo?

- Man ska aldrig avslöja vad eller om det blir tifo! Men jag skulle bli mycket förvånad om det inte blev det, säger hon.

Publicerad 2013-07-18 kl 10:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons