Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bajen-stjärnan lovar krig: ''Jag vill besegra HIF''

Superettan

Hammarby-stjärnan Andreas Dahl har spelat i Helsingborg.
I kväll lovar han göra precis allt för att välta den allsvenska giganten. Dahl tror på jätteläge för skräll inför ett utsålt Söderstadion.

- Jag tror det blir en jämnare match än vad många tror, säger Andreas Dahl till Hammarbys officiella hemsida.

För Andreas Dahl är ett mardrömsår i Hammarby snart till ända sedan han förra säsongen valde spel i Hammarby - så cupfinalen mot Helsingborg är enormt viktig.
Efter all besvikelse som slutat med spel i superettan och missat allsvenskt avancemang så är en framgång ovärderlig.

– Ja, det är absolut den viktigaste matchen under säsongen, och med tanke på att seriespelet inte alls har gått som vi ville så är detta en gåva vi kan ge till såväl klubben och fansen som oss själva.

När han funderar över hur det kunnat gå så bra i cupspelet, samtidigt som säsongen gått så emot i superettan - så dåligt att tränare Michael Borgqvist sparkats, så kommer han fram till att Hammarby faktiskt kunnat koppla av i cupen.

ANNONS

– Ser man till cupen har vi mött allsvenska lag och då har pressen inte varit lika stor på oss. Jag tror att det har spelat stor roll. Vi pratade om den här situationen före säsongen och var absolut förberedda på detta, men när man väl är därute på planen, där motståndaren backar hem och man inte får hål på dem, och de dessutom kontrar in ett mål, då blir det oerhört jobbigt till slut. Varför vi inte kunde lösa detta kan jag i dagsläget inte svara på.

Det enda som egentligen oroar är att Hammarby inte får med sitt bästa lag till den här matchen.

– Det är klart att det påverkar, men trots en del skavanker och en avstängning så är alla redo för spel, så det skall inte vara några problem. Vi ha en bred trupp.

– Att vara i final är så stort i sig, men det är klart att detta innebär en extra krydda. Det är 7-8 stycken som är kvar från min tid i Helsingborg och jag vill såklart besegra dem.

ANNONS


FotbollDirekt.se

Publicerad 2010-11-13 kl 11:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto