POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Bois-stjärnan bar MFF-tröja: "Folk har skickat meddelanden med hot"

Foto: Bildbyrån

Bois stjärna Karim Sadat bar en Malmö FF-tröja på Landskrona IP.
Efter det har han fått ta emot hot och hat.
- Jag har fått flera meddelanden av folk jag inte känner som vill att jag ska lämna klubben och aldrig mer komma tillbaka, säger Sadat till HD.

Landskronas skyttekung Karim Sadat, med åtta mål under vårsäsongen, har retat upp känslorna bland klubbens supportrar. Anledningen är att anfallaren bar rivalen Malmö FF:s tröja på Landskrona IP.

För HD förklarar Sadat händelsen. Ghananen berättar att han varit i moskén och bett, och bar då en MFF-tröja med vännen Enoch Kofi Adus (nu i AIK) namn på ryggen.

Jag visste ärligt talat inte att Malmö FF och Landskrona hade någon rivalitet, allt jag visste var att klubben hade rivalitet med HIF. Jag skulle aldrig ta på mig något med ett HIF-märke eftersom de är stora rivaler. Det slog mig inte att folk skulle bli sura på mig för att jag hade en MFF-tröja på mig, säger Sadat till HD.

26-åringen berättar vidare att han mötts av väldigt starka reaktioner:

Jag är väldigt upprörd över att folk pratar skit om mig och skickar meddelanden med hot till mig. Jag har fått flera meddelanden av folk jag inte känner som vill att jag ska lämna klubben och aldrig mer komma tillbaka. Folk har kallat mig dum, svikare och massor av annat som jag inte vill säga här.

Sadat ber också om ursäkt till Landskrona-fansen:

Om jag hade vetat skulle jag aldrig ha gjort det. Allt jag vill säga är att vi alla någon gång gör fel och blir förlåtna. Jag hoppas att ni kan förlåta mig också eftersom jag verkligen inte visste att detta skulle ställa till med kaos, nu har jag fått förklarat för mig att det inte är okej och jag kan säga att jag aldrig ska göra om det igen så länge jag är en Landskronaspelare.

Publicerad 2018-07-18 kl 11:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå