Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SUPERETTAN

Därför stoppas allt spel på matchen mellan Sirius och Assyriska

Foto: TT

Sirius mot Assyryska.
Då stoppar Svenska Spel allt spel på matchen.
Anledningen är avvikande oddsrörelser mot Assyriska, skriver UNT.

På lördag tar Assyriska emot Sirius på Södertälje fotbollsarena.

Då väljer Svenska Spel att stoppa allt spel på matchen. De har fått rapporteter om avvikande oddsrörelser på Södertäljelaget. 

- Vi har tagit bort Assyriska från vårt spelutbud och erbjuder inga spel på laget tills vidare. Anledningen är att vi har fått rapporter från bland annat Uefa/Betradar och Svenska Fotbollförbundet om avvikande oddsrörelser på Assyriskas matcher. Vi har inte sett något i avvikande våra egna system, men mot bakgrund av den externa informationen har vi tagit bort Assyriska, säger Svenska Spels presschef Andreas Jerat till Uppsala Nya Tidning. 

Avvikande oddsrörelser har kommit på tal tidigare i just Superettan. Under delar utav förra säsongen så stoppade Svenska Spel bland annat allt spel på vissa av AFC Uniteds matcher. 

- Det var en chock att de gjorde det. Hur de resonerar kring det har jag ingen aning om. Vi pratade om det här mycket efteråt. Det finns ingenting, som jag ser, som inte stämmer i AFC, varken i spelartruppen eller kring klubben, sa AFC tränare Özcan Melkimichel under superettans upptaktsträff. 

Publicerad 2016-07-02 kl 08:30
SUPERETTAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER