Drömresultat för Hammarby i toppstriden

Tvåan mot trean i tabellen där båda lagen hade chansen att överta serieledningen – då tog varken Assyriska eller Örebro chansen och matchen slutade 1-1.

Kamara satte Örebros ledningsmål

Hemmalaget var det bättre laget under den första halvleken men det dröjde till den andra innan det första målet föll – och då var det bortalaget Örebro som tog chansen. ÖSK utnyttjade ett väldigt slarvigt Assyriska-försvar och målkungen Alhassan Kamara gjorde inget misstag fri med Robin Malmkvist i Assyriska-målet.

Hemmalaget kvitterade dock omgående när ex-Djurgårdaren Christer Youssef behärskat rullade in kvitteringsmålet minuten senare.

Matchen slutade 1-1 vilket innebär ett drömresultat för de andra toppkonkurrenterna; Falkenberg behåller serieledningen och Hammarby har chansen att gå upp på samma poäng som AFF och ÖSK vid seger i morgondagens match mot Landskrona.

Så här startade lagen:

Assyriska: Malmkvist - Durmaz, Malmborg, Papagiannpoulus, Awrohum - Hellgren, Agai, Brandeborn - Youssef, Aganovic, Batan

Örebro SK: Jansson - Haginge, Berisha, Wikström, Lund - Yasin, Nkili, Saeid, Holmberg - Hasani, Kamara.

Publicerad 2013-05-19 kl 15:59