Dzabic slog till med cykelsparksmål - när Landskrona kollapsade mot Gefle

Robin Dzabic stod för ett akrobatiskt mål när han gjorde 1-0 mot Gefle på cykelspark.
Dessvärre för Landskrona kollapsade man i slutminuterna och missade tre poäng.
Matchen slutade 3-3.

Landskrona Bois reste under lördagen norrut till Gefle för bortamöte med Gefle IF. Den matchen fick en sprakande start, signerad Robin Dzabic.

När ett inlägg från Landskronas högerkant blev överlångt nickade Edvin Dahlqvist tillbaka bollen in mot mål. Där var Dzabic alert och agerade akrobatiskt. 22-åringen svarade med att cykelsparka in nickpassningen och gav Landskrona 1-0.

I och med målet står Dzabic noterad för fem mål och tre assist i superettan den här säsongen.

Innan halvtidsvilan kvitterade Gefle genom Sebastian Friman men ledningen blev kortvarig. När den andra halvleken var sju minuter gammal gav Adam Egnell åter Landskrona ledningen när han skruvade in en frispark från straffområdeskanten till 2-1.

Ousmane Diawara såg ut att ge Landskrona en bekväm seger när han gjorde 3-1 i den 66:e minuten. Men Anton Lundin gav matchen puls igen när han fick in 2-3-reduceringen i den 86:e minuten och i den 98:e minuten fick hemmalaget in 3-3 i sin slutforcering genom Jacob Hjelte.

3-3 blev sedermera slutresultatet. För tabelläget innebär det att Landskrona stannar kvar på femte plats och detsamma gäller Gefle på nionde plats.

Gefle: Walliner - Eriksson, Rauschenberg, Persson - Aspgren, Ranera Grau, Lundin, Friman - Capotondi, Englund, Bonnah.

Landskrona: Kaddoura - Jonsson, Kotto, Rapp - Egnell, Asare, Edvardsson, Dzabic - Lindman, Ihler, Dahlqvist.